Sångstund!

Idag var det ett stort gäng som möttes för att sjunga psalmer och läsarsånger tillsammans. Det var Ellen och David Eliasson som stod för sång och musik. Det blev en fin stund med sånger som var välbekanta.


Fredagsmusik!

Idag hade vi finbesök av två musikanter från Speldags!

Det blev en fin stund med en trevlig repertoar som kändes igen av bland annat Nils Ferlin och Gustav Fröding.


Fettisdagen!

Idag bjöds det traditionsenligt på egengjord semla från vårt fantastiska kök till kaffet i vardagsrummen. Det var mycket uppskattat!


Sångstund!

Idag var vi ett gott gäng som möttes för att sjunga läsarsånger tillsammans, det blev en fin stund och mycket uppskattat av alla som var med!


Konsert med kammarmusik

Idag bjöds vi på vacker Kammarmusik från olika delar av världen. Det var kvartett Rimor från Lunnevads folkhögskola som stod för sång, piano och flöjtspel!


Veckan som gått!

Förra fredagen bjöds vi på härliga toner ur Cornelis Wreesvijks låtskatt av Sven Appel.

Idag blev det fredagsbingo med ett gott gäng!


Julaftonsmusik

På julafton fick vi fint besök av familjen Bergqvist som spelade och sjöng för och tillsammans med oss. Det blev en härlig stund!


Julmys 22/12

Det dukades upp glögg, pepparkaka och ris a la malta i vardagsrummen på våningarna.

John Sarafian bjöd på några solostycken på gitarr och det blev också tillfälle att sjunga några av våra traditionella vackra julsånger tillsammans. Det blev härlig gemenskap och fin julstämning i huset denna kväll.


Nobelmiddag!

Den 10/12 dukas det upp till en 3-rätters middag från vårt fantastiska kök. Det kommer att bli festlig stämning på våningarna och för den som önskar kommer Nobelfirandet från Stockholm att visas på tv i vardagsrummen.


Lucia!

Idag fick vi finbesök av Göteborgs Lucia som i år bestod av elever från Hvitfeldska gymnasiet, de sjöng fantastiskt vackert och väldigt många kom och tog del av det fina Luciatåget!