Promenad i parken

Idag passade vi på att besöka en av våra fina parker i närområdet och fick möjlighet att titta lite närmare på Henry Segersteds staty och dessutom fick vi beskåda de vackra vårlökarna.


Musik till kaffet!

Idag bjöds det på sång och musik av Lova och Ellen kring kaffeborden på varje våning.


Våffeldagen!

Idag på självaste våffeldagen har det gräddats våfflor på husets alla våningar, det blev en härlig och uppskattad stund kring kaffeborden.


Premiärfika på gården!

Denna soliga tisdag var perfekt för att ta med kaffetermosen och fikabrödet med ut på gården, nu ser vi fram emot en underbar säsong ute och många goda stunder på gården!


Promenader!

Så fort tillfälle ges och vädret tillåter så passar vi på att promenera tillsammans i omgivningarna, och om solen tittar fram stannar vi gärna en stund och njuter på vägen.


Härliga vårbuketter till nyinflyttade!

Vasahemmets styrelse har en lång och fin tradition av att dela ut en blomsterbukett till den som är nyinflyttad och under en tid har detta inte varit möjligt att genomföra på grund av rådande omständigheter.

Idag levererades underbara vårbuketter som ska delas ut till alla de som flyttat in på Vasahemmet under de närmsta månaderna.


Sång och musik

Idag bjöd Lova och Ellen på några sånger på varje våning vid kaffestunden.


En stund på gården!

Idag var det några som tog sig runt några varv på gården i det fantastiska vintervädret tillsammans med Ellen.


Julförsäljning

Fredagen den 4/12 ställde vi till med en härlig julförsäljning för alla som bor på Vasahemmet. Vi möttes i mindre grupper våningsvis och hade en så fin dag tillsammans.

Det fanns möjlighet att köpa olika sorters julblomster, julgodis, julkort och dessutom fanns det ett otroligt vackert pepparkakshus att skåda som en av våra fantastiska undersköterskor Anne-Marie har skapat.

Vi möttes också kring runda bord för att dricka glögg, äta pepparkaka och för goda samtal.


En dag på gården

Idag måndag tittade solen fram och då var det många som passade på att komma ut på gården en stund för att promenera eller bara sitta och umgås en stund. Det var härligt och friskt tyckte de som tog sig ut denna dag!