Sensommarandakt

Idag möttes vi ute på gården för andakt i det ljuvliga sensommarvädret!


Sensommarfika

Idag möttes ett gott gäng ute på gården i det härliga sensommarvädret, det bjöds på kaffe med äppelpaj och vaniljsås komponerat av Vasahemmets egna kök!


Fredagskonsert

Idag möttes ett gott gäng för att se en serenad med Göteborgs symfoniker i Johannessalen på storbildsskärmen, det blev en fin start på helgen med stämningsfull och vacker musik.


Musik på gården

Idag bjöds vi på härlig lunchmusik på innegården. Det var Annika Sehlström och Stefan Löfman som bjöd på en finstämd repertoar med sånger från Beppe Wolgers, Povel Ramel, Edit Piaff och mycket mer.


Konsert i regnet på gården!

Idag fick vi besök av några tappra kultursommarjobbare i regnet. De bjöd på några sånger och ett litet gäng tog sig ut på gården och fönster och balkongdörrar öppnades för de som önskade att få sitta inomhus och lyssna.


Gårdskväll!

Idag blev det tipspromenad med sommartema på gården och det var jämnt och avgjordes på utslagsfrågan, kvällens vinnare fick en vacker orkidé.

Det serverades pizzabullar från vårt härliga kök och god pärondryck!


Intervjuer

Idag har vi haft besök av två stycken kultursommarjobbare som har till uppdrag att intervjua äldre personer, det var några från Vasahemmet som medverkade och det blev trevliga samtal.


Konsert på gården

Idag hade vi fint besök av Tatjana Novac och David Carbe som bjöd oss på vacker och lite svängig musik av blandad sort.


Kväll på gården

Idag bjöds det på härlig livemusik på gården och till detta serverades korv med bröd. Kvällen var solig och skön och det blev en härlig gemenskap.


Glass & kaffe i Vasaallén!

Idag passade ett litet gäng på att äta en glassbåt, dricka kaffe och samtala på en bänk tillsammans i allén. Det blev en mysig stund mitt i vimlet vid Vasaplatsen.