Trädgårdsföreningen

Idag var vi ett stort och härligt gäng som tog oss till Trädgårdsföreningen och tittade på de vackra omgivningarna i det härliga sommarvädret!


Allsång på gården!

Idag blev det allsång på gården tillsammans med Adrian, Elsa och Ellen.

Det var ett härligt gäng som kom ut i solen och var med!


Sommarkväll med ”en doft av Värmland”

Torsdagskvällen bjöd på ett fint besök av Birgit Bergström som tog oss med till Värmland genom berättande och goda smakupplevelser. Det bjöds på skrädmjölsgröt även kallad nävgröt, tekaka och mazarin bakad på skrädmjöl. I högtalarna ljöd bland annat Sven-Ingvars och Monica Zetterlund.

Ute öste regnet och åskan gick med där inne hade vi det mysigt och samtalen pågick kring dukade bord och tända ljus.


Fredagsfika

Våra härliga gårdsvärdar som arbetar hos oss under sommaren bjöd in till Äppelpaj och vaniljsås på gården, ett gott gäng slöt upp och fikade tillsammans och njöt av det härliga vädret!


Gårdskväll 28/7

Torsdagen bjöd på strålande sommarväder och vi möttes till en härlig gårdskväll tillsammans med RPG. David och Ellen Eliasson bjöd på sång och musik och det serverades en god pizzabulle och cider från vårt fina kök.


Andakt

En toppenvecka har passerat och det har varit fullt med aktiviteter och gemenskap ute på vår fina gård. Veckan avrundades med en somrig och stämningsfull andakt.


DuoLars!

Idag var det våffelfika ute på gården tillsammans med RPG, det bjöds på sång och musik av härliga DuoLars!


Utflykter

Vi passar på att göra små utflykter i mindre grupper till våra närliggande parker nu under sommaren. Det har hittills blivit några turer till Trädgårdsföreningen och Hagaparken.


Tisdagsmusik!

Vår alldeles egna Henrik som arbetar i köket under sommaren bjöd fantastisk sång och musik på gården. Det var ett gott gäng som kom ut och var med i det strålande sommarvädret!


Midsommar!

Det blev en fantastisk och solig midsommarafton ute på vår gård. Danslaget Victoria besökte oss i vanlig ordning, vilket var mycket uppskattat!

Det bjöds på jordgubbstårta, allsång och utlottning av fina midsommarkransar!