Fredagsmusik!

Idag har vi haft fint besök av en härlig Duo från speldags! Det var ett gott gäng som kom och lyssande på gitarr, sång och ukulele och sjöng tillsammans.


Vårsång!

Idag bjöd en kör från Betlehemskyrkan under ledning av Majvor Sigvardsson på vårsånger. Ellen läste Karin Boijes ”Visst gör det ont när knoppar brister” och ett glatt gäng var med på gården och hurrade in våren tillsammans i vårsolen!


Onsdagsmusik!

Idag har vi haft besök av sångduon Tonsteget som bjöd på sitt program ”Från schlager till Joddle”. Det blev en härlig stund med ett gott gäng som deltog.


Musikal i glädjens tecken

Idag har vi haft finbesök av elever från Wendelsbergs folkhögskola. Teatergruppen kallar sig Ekipaget och bjöd på en fantastisk musikalföreställning med sånger av Povel Romel, detta i samband med att Povel skulle fyllt 100 år i år.

Det var ett gott gäng som kom och tittade och lyssnade, stämningen var mycket förnöjsam efter föreställningen!


Utepremiär!

Idag gick årets första utomhusgymnastik av stapeln på Vasahemmet, det blev en härlig stund i solen med glada deltagare!


Minns du sången

Idag har vi haft finbesök av Mimmi, Lasse, Eva, Anna och Lennart. Det bjöds på solosång och mycket gemensam sång ur den fantastiska sångskatten med andliga sånger som känns igen.

Vi fick en härlig stund tillsammans med god gemenskap!


Besök av Seniorshop!

Idag har vi haft besök av Seniorshop med vårens klädkollektion, det var några som fick tillfälle att handla lite nytt till sina garderober och det blev en trevlig stund i butiken för de som kom och besökte den.


Pianokonsert

Idag fick vi lyssna till vacker pianomusik av Victoria Jörnland från hennes album ”nu eller alltid” i Betlehemskyrkans vackra kyrksal.

Det blev en fin och stämningsfull stund när vårsolen lyste in genom fönstret!


Alla hjärtans dag

Idag firar vi alla hjärtansdag på Vasahemmet, det bjuds på chokladhjärtan och vårt fina kök har bakat vaniljhjärtan dagen till ära.


Julmys!

Äntligen fick vi mötas till Vasahemmets traditionsenliga Julmys i Mariasalen. Det bjöds på Ris a la Malta med körsbärssås, julmust, struva och kaffe. Vi fick på ett gemensamt vis sjunga in julen på bästa sätt!

Ulf och Åsa Nomark stod för fantastisk sång och musik!