Pepparkakor

Måndagens handträningsgrupp bakade årets första pepparkakor tillsammans.


Fredagsbingo!

Idag blev det bingo i Johannessalen med härlig gemenskap och trevliga priser i potten!


Seniorshop

Idag har vi haft besök av Seniorshop på besök för klädförsäljning, det blev lite shopping och trevligt mingel i Johannessalen.


Speldags

Idag fick vi besök av Speldags där det bjöds på visor och berättelser från det Wadmanska rummet.


Änglavecka!

Denna vecka är det enligt tradition på Vasahemmet Änglavecka. Våningarna har dekorerats med änglar av olika slag, köket har bjudit på Änglakaka till kaffet och imorgon torsdag möts vi till andakt och ljuständning för att de minnas de som lämnat oss under året som gått.


Räkfrossa

Idag var det äntligen dags för vår traditionsenliga räkfrossa här på Vasahemmet. Det bjöds på härliga räksmörgåsar och till det blev det sång och musik i vardagsrummen. Det blev härlig gemenskap kring borden!


Kreativ handträning!

Varje måndag framöver kommer en grupp mötas för att ha en stund av handträning och skapande verksamhet tillsammans med vår arbetsterapeut. Vi ser fram emot fin gemenskap och kreativitet av olika slag.


Speldags tillbaka

Idag är Speldags äntligen tillbaka och bjuder oss på livemusik, det var ett gott gäng som möttes i Johannessalen idag och fick njuta av musik och sång framförd av Frida Braxell.


Andakt!

Nu när hösten har kommit till oss på riktigt så har vi fått förflytta oss från vår innergård till Betlehemskyrkans vackra kyrksal för att fira andakt tillsammans. Där kommer vi att mötas varje torsdag fram över och det känns väldigt fint!


Sensommarandakt

Idag möttes vi ute på gården för andakt i det ljuvliga sensommarvädret!