Utflykt till Trädgårdsföreningen

Måndagen den 15/7 gjorde vi en liten utflykt till Trädgårdsföreningen för en härlig promenad och gott fika i Rosencafeét.

En mosaicvägg med skärvor från Ostindiefararen


DuoLars och kvällsmat på gården

Torsdagen den 11/7 bjöd DuoLars på musikunderhållning och till det serverades korv med bröd på vår fina gård.


Utflykt till Tjolöholms slott

Torsdagen den 11/7 bjöd på strålande sol och en härlig utflykt till Tjolöholms slott.


Utflykter och sommar i huset

Under sommaren görs diverse utflykter i lite mindre sällskap, vi har 3 fantastiska promenad och gårdsvärdinnor som finns i huset och ute på vår gård och som pysslar om våra boende på bästa sätt.

 


Kvällsmat och musikunderhållning

Torsdagen den 4/7 bjöd på gemensam kvällsmat i Johannessalen där det serverades tunnbrödsrulle och kaffe med chokladbit.

För musiken stod Ellen, David och Victor och reportoaren innehöll sånger av Monica Zetterlund, Cornelis Wreesvijk, Evert Taube, Frank Sinatra och Mats Paulsson.


Sommargympa på gården

Vår sommargympa är igång sedan ett par veckor, vi passar på att vara ute på gården när vädret tillåter. I torsdags var det en alldeles strålande dag för gympa utomhus och uppslutningen var dessutom mycket god.

 


Midsommar!

Midsommarafton på Vasahemmet blev en riktigt härlig och mysig stund tillsammans och det kändes som att sommaren startade igång på riktigt.

Danslaget Victoria


Midsommarfirande på Vasahemmet

På fredag 22/6 är det midsommarafton och då möts vi traditionsenligt till fest klockan 12.00 i Johannessalen. Det bjuds på kaffe, tårta, folkdanslaget Victoria och allsång.


Kransbindning och sångstund

Idag tisdag 18/6 möttes vi ett gäng i vardagsrummet på våning 3 för bindning av midsommarkransar och en gemensam sångstund. Vår diakon Malin som också är florist stod för kranstillverkning och pianospel, vi hade en väldigt trevlig stund tillsammans.


Besök av bröderna Lundgren!

Tisdagen den 11/6 bjöd på besök av bröderna Bo och Bengt Lundgren. De spelade, talade och sjöng för oss och vi hade en mycket fin stund tillsammans.